10x kerstproducten voor je kat (2022)

Vier kerst in stijl met je kat. Dus dat betekent niet alleen je huis helemaal in idyllische en gezellige sferen, maar ook je kat doet met je mee. Slapen in het perfecte kerstmandje, de leukste speeltjes of samen aftellen naar de kerst met een speciale adventskalender. Laat je inspireren door onze nieuwe verzameling sfeervolle, trendy en feestelijke kerstproducten.

10x kerstproducten voor je kat

Tipi-tent kerstboom

Een kerstboom is toch altijd een dingetje met katten in huis. Misschien is dit mandje wel een hele goede afleiding. In plaats van kerstballen meppen, lekker snurken vanuit een veilig holletje. Mocht je geen kerstboom hebben i.v.m. je kat, dan heb je met deze kerstboom tipi-tent van vilt er alsnog één in huis! Gegarandeerd cat-proof. 

Eigenschappen
WinkelAction
MateriaalVilt
Prijs€7,99

Adventskalender Cosma Snackies

Tel de 24 dagen naar Kerst af met je kat. Uit deze adventskalander verschijnt elke dag een lekker Cosma gevriesdroogde snackie, bestaande uit 100% vis of vlees.  

Eigenschappen
WinkelZooplus
SmakenKip, rund, tonijn en eend
Prijs€5,99

Kong Holiday hengel

Spelen in kerststijl, met glitters, bijpassende kleuren en lekker zacht materiaal. Deze hengel is vast te verleidelijk voor je kat om te blijven liggen.  

Eigenschappen
WinkelMax&Luna
Prijs€7,99

Mand Iglo beer

Je kat kan verdwijnen in het schattigste mandje wat er bestaat. Deze ijsbeer steelt helemaal de show in huis en je kat ligt er als een koning bij zo lekker zacht. 

Eigenschappen
WinkelPetsplace
MateriaalPolyester
Prijs€84,99

Speelgoed Kerst

Een peperkoekman en een eland. Wat een schattig cadeautje voor Kerst! Hier kan je kat vast en zeker lekker mee spelen en daarna uitgeteld tevreden slapen. Dan staan alsnog de speeltjes super leuk bij de rest van kerstdecoratie in huis. 

Eigenschappen
WinkelPetsplace
MateriaalVilt
Prijs€3,99

Mand Kerst

Heerlijk comfy en zacht, in dit mandje kan je kat zich nog een paar keer uitrekken en omdraaien in de kerstvakantie. Verschillende kleuren beschikbaar, dus altijd passend bij het interieur. De vrolijke kerstprint maakt het natuurlijk helemaal gezellig. Knus de winterse dagen in!

Eigenschappen
WinkelAction
MateriaalPolyester
Prijs€9,99

Hengel kerstman

Deze grappige hengel past perfect bij Kerst. Jagen op de vrolijke kerstman! Samen met de marinade van kattenmunt wordt het sowieso een leuk speelfeestje! 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalHout, rubber, polyester & kattenmunt
Prijs€2,99

Kerstholletje

Als alle kerstdrukte even te veel is dan kan je kat zich rustig terugtrekken in een eigen holletje. Het past zelfs precies in de beroemde kasten van Ikea. Het leuke design geeft daarnaast ook gelijk de gezellige kerstsfeer in huis. 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalVilt
Prijs€12,99

Kerstboom mand

Deze schattige kerstboom kan uren slaapplezier opleveren. Een cat-proof kerstboom uiteraard. Een mooi schuilplekje, lekker warm en afgezonderd. Zo heeft je kat tijdens Kerst ook tijd om zich even terug te trekken. 

Eigenschappen
WinkelBonprix
MateriaalPolyester
Prijs€35,99

Kerstdoos Tabby Tijger

Met de cadeautjes van Tabby Tijger is Kerst voor elke kat een feestje. Een kerstdoos gevuld met lekkernijen, geweldige speeltjes en heerlijke kruiden. Dit kan vast niet lang onder de kerstboom blijven staan. 

Eigenschappen
WinkelTabby Tijger
Prijs€39,95

Fijne kerstdagen gewenst!

We hopen dat je (met onze tips) hele sfeervolle, veilige en prachtige kerstdagen beleeft met je lieve kat(ten) in huis. Laat ons weten hoe jij Kerst viert met je kat en tag ons op Instagram of Facebook via @catlab.blog. Meowy Christmas! 

Scroll naar boven