10x kerstproducten voor je kat (2023)

Vier kerst in stijl met je kat. Dus dat betekent niet alleen je huis helemaal in idyllische en gezellige sferen, maar ook je kat doet met je mee. Slapen in het perfecte kerstmandje, de leukste speeltjes of samen aftellen naar de kerst met een speciale adventskalender. Laat je inspireren door onze nieuwe verzameling sfeervolle, trendy en feestelijke kerstproducten.

10x kerstproducten voor je kat

Christmas tree speeltje (Kong)

Een mini kerstboom speciaal voor je kat. Fantastisch om mee te spelen, het knispert en dat is meestal onweerstaanbaar. 

Eigenschappen
WinkelMedpets
Prijs€5,25

Adventskalender Cosma Snackies

Tel de 24 dagen naar Kerst af met je kat. Uit deze adventskalander verschijnt elke dag een lekker Cosma gevriesdroogde snackie, bestaande uit 100% vis of vlees.  

Eigenschappen
WinkelZooplus
SmakenKip, rund, tonijn en eend
Prijs€5,99

Kong Holiday hengel

Spelen in kerststijl, met glitters, bijpassende kleuren en lekker zacht materiaal. Deze hengel is vast te verleidelijk voor je kat om te blijven liggen.  

Eigenschappen
WinkelMedpets
Prijs€9,50

Mand Iglo beer

Je kat kan verdwijnen in het schattigste mandje wat er bestaat. Deze ijsbeer steelt helemaal de show in huis en je kat ligt er als een koning bij zo lekker zacht. 

Eigenschappen
WinkelPetsplace
MateriaalPolyester
Prijs€84,99

Speelgoed Kerst

Een peperkoekman en een eland. Wat een schattig cadeautje voor Kerst! Hier kan je kat vast en zeker lekker mee spelen en daarna uitgeteld tevreden slapen. Dan staan alsnog de speeltjes super leuk bij de rest van kerstdecoratie in huis. 

Eigenschappen
WinkelPetsplace
MateriaalVilt
Prijs€3,99

Mand Kerst

Heerlijk comfy en zacht, in dit mandje kan je kat zich nog een paar keer uitrekken en omdraaien in de kerstvakantie. Verschillende kleuren beschikbaar, dus altijd passend bij het interieur. De vrolijke kerstprint maakt het natuurlijk helemaal gezellig. Knus de winterse dagen in!

Eigenschappen
WinkelAction
MateriaalPolyester
Prijs€6,69

Hengel kerstman

Deze grappige hengel past perfect bij Kerst. Jagen op de vrolijke kerstman! Samen met de marinade van kattenmunt wordt het sowieso een leuk speelfeestje! 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalHout, rubber, polyester & kattenmunt
Prijs€4,29

X-Mas Tree (District 70)

Kerstbomen en katten, dat gaat niet altijd samen. Maar dit boompje gegarandeerd wel! Heerlijk om aan te krabben, te knagen en om mee te spelen. Voor je kat is Kerst zo ook een feestje! (ook in het groen verkrijgbaar).

Eigenschappen
WinkelHondjekoek
MateriaalKarton
Prijs€19,95

Cadeau mand (District 70)

Als je je kat een perfect cadeau wilt geven met kerst, dan is dat uiteraard een doos. Hoe perfect is dan dit cadeau? Een cadeau als doos! Veilig en precies klein genoeg. If I fit, I sit! (ook verkrijgbaar in groen).  

Eigenschappen
WinkelPetsplace
Prijs€19,95

Kerstdoos Tabby Tijger

Met de cadeautjes van Tabby Tijger is Kerst voor elke kat een feestje. Een kerstdoos gevuld met lekkernijen, geweldige speeltjes met heerlijke kruiden. Dit kan vast niet lang ingepakt onder de kerstboom blijven staan. 

Eigenschappen
WinkelTabby Tijger
Prijs€42,50

Fijne kerstdagen gewenst!

We hopen dat je (met onze tips) hele sfeervolle, veilige en prachtige kerstdagen beleeft met je lieve kat(ten) in huis. Laat ons weten hoe jij Kerst viert met je kat en tag ons op Instagram of Facebook via @catlab.blog. Meowy Christmas! 

Scroll naar boven