10x kerstcadeautjes voor kattenliefhebbers bij de Hema (2022)

Wij hebben 10 cadeautjes gevonden bij de Hema waar elke kattenliefhebber blij van wordt. Leuk voor jezelf of om weg te geven!

Kerstcadeautjes voor kattenliefhebbers

Kun je inspiratie gebruiken voor het vinden van een kerstcadeautje? Dan hebben wij 10 super leuke cadeautjes gevonden. Allemaal te koop bij de Hema, mooi handig en dichtbij voor iedereen of gemakkelijk online te bestellen. Uiteraard met katten als thema, want dat is altijd een goed idee als het om een kattenliefhebber gaat. Verwen jezelf of maak iemand anders blij, of allebei 😉 

10x kerstcadeautjes bij de Hema

Etui XL fluffy kat

Een grote etui voor alle pennen, potloden, frutsels en handige spulletjes. Lekker fluffy, om stiekem ook mee te knuffelen. Dit maakt het kantoor of rugzak van elke kattenliefhebber compleet! 

Eigenschappen
KleurWit
Afmeting20cm (l), 10cm (h), 10cm (b)
Prijs€7

Knuffel kat

Een super schattige en zachte knuffel. Lekker rond bolletje, met een blij gezichtje. Must-have voor elke kattenliefhebber. 

Eigenschappen
KleurWit & zwart
MateriaalPolyester
Afmeting42cm (l), 25cm (h) en 25cm (b)
Prijs€11,50

Kittenpuzzel

Met deze puzzel van 330 stukjes ben je wel even zoet. Het is namelijk geen standaard puzzel, maar eentje met een vorm van een kitten. Dat is even uitpuzzelen, maar daar is hopelijk dan ook alle tijd voor in de kerstvakantie.

Eigenschappen
KleurWit en lichtbruin
MateriaalFSC mix
LeeftijdVanaf 6 jaar
Prijs€4

Weekplanner kat

Structuur en orde, precies wat een kat prettig vindt. Onderhoud je eigen wekelijkse bezigheden in deze mooie en schattige planner. Met zelf ruimte voor de to do list! Het is magnetisch dus ook op te hangen op bijvoorbeeld de koelkast. Zo begint de week altijd gezellig. 

Eigenschappen
KleurLicht groen
MateriaalFCS mix
Afmeting29,7cm (b) & 21cm (l)
Prijs€4,60

Sloffen kat

Met deze kou is het heerlijk om in pantoffels te duiken. Elke kattenliefhebber doet dat natuurlijk het liefste in pantoffels van een kat! Lekker warm en super schattig. Ook in een grotere maat te krijgen. 

Eigenschappen
KleurRoze
Afmeting38-39 & 40-41
Prijs€10,50

Potlood kat

Met deze hele blije potlood is alles opschrijven of tekenen ineens extra leuk!

Eigenschappen
KleurRoze
Prijs€2,30

Kersthanger kat

Als je als kattenliefhebber een kerstboom hebt, dan is deze hanger onmisbaar. Een fluffy zachte kat in de kleuren rood of zwart/wit. Dat staat schattig en knus. 

Eigenschappen
KleurOranje & zwart/wit
MateriaalWol
Prijs€6

To do lijst kat

Op elk moment kunt zo je to do’s noteren. Door de afscherming handig om altijd netjes met je mee te nemen. Vrolijk roze met een katje, dat maakt noteren veel leuker! 

Eigenschappen
KleurRoze
MateriaalFSC mix
Afmeting21cm (l) & 8cm (b)
Prijs€2,30

Inlegpuzzel kat

Een perfect cadeautje voor de kleine kattenliefhebbers vanaf 2 jaar. Een puzzel van een vrolijke kat. Leuk om te spelen én te leren!  

Eigenschappen
KleurGeel
MateriaalFSC mix
Afmeting14cm bij 14cm
Prijs€2,30

Sheetmask kat

Even ontspannen, verzorgend voor je huid en hilarisch voor je omgeving. Een heerlijke masker in de vorm van een kat. Geschikt voor alle huidtypen, vegan en niet geparfumeerd. 

Eigenschappen
Prijs€2,95
Scroll naar boven