Sora | Catlabcat | Jan. 2021

Lieve Sora mag het jaar 2021 openen als Catlabcat. Ze is lief, ondeugend en een super goede tante voor alle kittens van haar huisgenootjes. Wil je meer over Sora weten? Kijk dan verder.

Waarom Sora in de Catlab-spotlight?

Sora is een soort van bekende van ons. Ze is namelijk de kat van de fokker van onze Baldr. Sora is een prachtige dame, blauw-kleurig (Blue solid), super mooie ogen en ook nog eens een fantastische tante. Want ook voor de kittens van haar huisgenootjes Noraly en Giusy staat ze klaar. Giusy is overigens weer haar mama. Tijd voor Sora om tussen al haar vrouwelijke huisgenoten en kleine grut ook eens goed de aandacht te krijgen. Daarom mag zij speciaal dit jaar openen als Catlabcat januari 2021.

Wie is Sora?

Sora woont samen met haar moeder Giusy en huisgenoten Noraly en Gaya bij haar baasjes. Ze wonen in een appartement en daar mogen ze in elke ruimte komen. Ze hebben zelfs een eigen kamer. Ze mogen op het balkon komen, al is die in de zomer veel te heet. In de toekomst krijgen ze hopelijk een afgeschermde tuin, dat is de droom van haar vrouwtje. Sora is ook een hele goede kletser, als je tegen haar praat krijg je altijd een gezellig antwoord.

Tante Sora

Haar vrouwtje is fokker van Siberische katten en daarom woont Sora ook regelmatig met nestjes kittens, soms zelfs half broertjes of zusjes. Daar is ze dan ook dol op. Ze helpt met wassen, knuffelen en later leert ze de kittens ondeugend zijn en te spelen. Ze is namelijk zelf een enorm ondeugende en eigenwijze kat. Maar ze is ook heel lief en aanhankelijk.

Onweerstaanbaar

Eigenlijk was het niet de bedoeling dat een dochter van Giusy in de cattery zou blijven wonen, maar omdat haar vrouwtje verliefd is op de kleur Blue Solid en ze enorm lief is, mocht ze toch blijven. Sora was eerder nog niet toe aan een nestje, maar in de toekomst wordt ze misschien ook wel mama.

Maak plaats!

Soms is Sora wat te enthousiast. Dan is ze wat te opdringerig met knuffelen. En die enthousiasme is niet alleen bij het knuffelen, maar ook bij snoepjes of natvoer. Ze beukt gewoon iedereen aan de kant om vooraan te staan, zelfs zonder dat ze het zelf doorheeft.

Gaya is hier alleen niet zo van gediend en kan dan ook een tik uitdelen, als Sora wat te druk of opdringerig is. Sora kijkt dan heel verbaasd naar Gaya en snapt niet helemaal waarom Gaya dat doet.

Waar is Sora?

Sora was een keer kwijt geweest. In paniek zijn haar baasjes overal gaan zoeken, zelfs buiten. Want één klein keukenraampje stond op een kier. Gerammeld met snoepjes, buren hebben meegezocht. Tot iedereen weer boven was en toen kwam Sora rustig onder het bed vandaan. Sora is effen grijs en viel niet op toen ze onder het bed hadden gekeken. Het is een raadsel waarom ze niet op het rammelen van de snoepjes reageerde, maar haar baasjes waren allang blij dat ze toch gewoon thuis was en niet echt zoek!

Blauwe schoonheid

Wij hebben net als jouw vrouwtje een zwak voor de kleur Blue Solid, dus voor ons ben je super beeldschoon! Je ogen zijn onweerstaanbaar, niet aan te ontkomen zo opvallend. Daar verleid je vast regelmatig je baasjes en huisgenootjes mee. We hopen dat jij net als je mama ook lieve gezonde kittens op de wereld mag brengen en je ook een fantastische moeder wordt zoals je ook tante bent. Bedankt dat je het jaar voor ons opent en Catlabcat januari 2021 wilt zijn. We hopen dat je het leuk vindt om even in de spotlight te staan en dat je er trots op bent!


Profiel Sora

Volledige naam:

Ni Sora van Nova Gaya

Ras:

Siberische Kat

Leeftijd:

1,5 jaar (25-05-2019)

Karakter in drie woorden:

Eigenwijs, aanhankelijk en ondeugend.

Leukste eigenschap:

Aanhankelijk.

Lekkerste snoepje:

Cosma thai met garnalen.

Komt altijd voor:

Rinkelende schoteltjes en rammelend Cosma kokertje.

Op haar irritantst:

Wanneer ze krols is, dan is ze enorm luidruchtig en vooral ’s nachts. Dit hoort erbij uiteraard, maar zij heeft het heel heftig.

Favoriete slaapplek:

Liefst bij het vrouwtje in bed, maar anders in de Rufi Drapaki krabpaal.

Favoriete speeltje:

Bird hengel van Zooplus en ook kattenveertjes, balletjes en eigenlijk nog veel meer.

Dit maakt Sora speciaal:

Uiteraard haar prachtige kleur, maar ook haar karakter en zorgzaamheid naar nieuwe kittens toe.


Ook in de Catlabcat-spotlight?

Heb jij of ken jij een kat die het verdient om in de Catlabcat-spotlight te staan? Laat het ons weten. Lieve katjes, huisloze katjes, gekke katjes, kittens of de senioren katten, alle katten zijn een Catlabcat!

4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *