Professor Benji

Benji is van een lief, maar fanatiek en onvermoeibaar mannetje veranderd naar een echte heerlijke goedzak. Hij is een grote knuffelbeer die graag met zijn eigen taaltje tegen ons kletst en zijn knuffels komt opeisen. Benji is een veelzijdige professor, die maar wat graag alles uitprobeert. Lees verder om meer te weten te komen over hem.

Benji_Header_Catlab

Wie is Benji?

Benji bestond al voordat hij geboren werd. We hadden hem al bedacht, hij moest ons alleen nog tegenkomen. En daar was hij, als kleine pluizige oranje bolletje. Wat waren we verliefd.

Op 12 juni 2015 mocht hij mee van de cattery. Hij heeft een uitdagende start bij ons gehad, aangezien ons huis nog niet helemaal was ingericht na een verhuizing. Hij zag ingepakte meubels als een speelparadijs en leefde zich maar wat graag uit. Het was ons eerste katje en onze eerste keer samenwonen. Hij heeft ons flink uitgetest en de grenzen opgezocht, daardoor hebben we veel van hem en over katten in het algemeen mogen leren.

Benji was een onvermoeibaar, fanatiek, nieuwsgierig en eigenlijk wel een irritant mannetje. Hij wou het liefst 24 uur per dag vermaakt worden en vroeg continu om aandacht. Nu een paar jaar later, en met Baldr in huis, is hij een heerlijke grote knuffelbeer geworden, vol haar, vol liefde en vol met karakter. Een ideale kat, een perfect vriendje voor ons en voor Baldr.


Profiel Benji

Volledige naam:

Evgeny van de Watertuin (roepnaam Benji)

Ras:

Siberische kat

Leeftijd:

4 jaar (12-03-2015)

Karakter in drie woorden:

Lief, lief & lief

Eigenschappen:

Ontdekker, vindingrijk, denker en doener

Lekkerste snoepje:

Cosma Snackies, het liefst tonijn-smaak

Benji komt altijd voor:

Dé la die open gaat, het geluid van een schoteltje (de hoop op tonijn) en het ‘plop’ geluidje van de deksel of het ‘scheur’ geluidje van het plastic hoesje van Cosma Snackies.

Benji op z’n irritantst:

Benji kan obsessies hebben voor nieuwe objecten in huis, zoals een neppe kerstboom of een (niet giftige) plant.

Benji’s favoriete slaapplek:

Op de leuning van het hoekje van de bank en op een kleedje op het houten bankje voor het raam.

Benji’s favoriete speeltje:

Tabby Tijger Bromflie Teaser en een (verpakte) lolly die over de grond schuift.

Dit maakt Benji speciaal:

Hij is ons eerste huisdier, helemaal van ons alleen en samen. We hebben een hele innige band met hem, hij voelt ons perfect aan.


Benji als Catlab-professor

Benji is een slimme en vindingrijke kerel. Daardoor heeft hij speeltjes snel door en is hij moeilijk zoet en tevreden te houden. Een speeltje mag voor hem uitdagend zijn en lastig op te lossen. Daarom is Benji een perfecte professor voor het testen van speeltjes, met name de denkspelletjes voor de ‘slimmere kat’.

Sinds Baldr in huis is, is Benji iets terughoudend met spelen. Hij heeft het al druk genoeg met stoeien met Baldr en het in stand houden van de hiërarchie. Eerst was elke hengel fantastisch, nu moeten we het beste uit de kast halen voor hem. Dus als Benji in beweging komt door een speeltje, dan is dat veelbelovend voor de ‘minder makkelijk te activeren katten’. Veelzijdige professor dus!

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *