Professor Baldr

Baldr is een lief apart typetje, met een hele eigen wereld. Als je Baldr eenmaal kent, dan ben je helemaal verliefd. Hier laten we je kennis maken met hem, maar in het echt raak je pas echt onder de indruk. Waarom is hij een ideale professor voor Catlab? Dat leggen we je uit!

Header Baldr

Wie is Baldr?

Baldr is in huis gekomen als vriendje voor Benji. Zonder eisen voor zijn uiterlijk, maar met een heleboel wensen voor zijn karakter. Hij moest namelijk perfect bij Benji passen. Baldr’s karakter moest relaxt zijn, lief, sterk, knuffelig en matig actief. In ieder geval geen tweede Benji.

Met geluk mochten we snel bij een nestje kijken, hij was al gekoppeld aan ons qua karakter alleen wij moesten nog verliefd worden op hem. Uiteraard gaat dat vrij gemakkelijk met zo’n klein schattig mannetje van zes weekjes oud. En Baldr was echt een Baldr, hij kroop op schoot en ging er lekker relaxt, lomp en tevreden bij slapen. Hij keek ons aan met twee piepkleine oogjes, pluizige wangen en mini roze neusje. Dat was Baldr! Dé Baldr voor Benji en voor ons!

Op 6 mei 2016 mocht Baldr mee van de cattery en nu een paar jaar later is hij een echte droppige, onbenullige, nieuwsgierige, grote, pluizige kat. Een heel bijzonder typetje met betoverende ogen en een doordringende blik. Hij kruipt graag op schoot, spint lekker hard, maar kan ook ineens uren verdwenen zijn in huis en zonder dat je het doorhebt staat hij plotseling stiekem en stilletjes weer bij je.


Profiel Baldr

Volledige naam:

Adam van Nova Gaya (roepnaam Baldr)

Ras:

Siberische kat

Leeftijd:

3 jaar (07-02-2016)

Karakter in drie woorden:

Lief, rustig en eigenwijs

Eigenschappen:

Onbenullig, onschuldig en stiekem

Lekkerste snoepje:

Vitakraft Cat Yums Kaas

Baldr komt altijd voor:

Voor alles wat met voer te maken heeft, of als hij denkt dat we gaan spelen

Baldr op z’n irritantst:

Door de deur glippen als het niet mag

Baldr’s favoriete slaapplek:

Baldr is gelukkig als hij bij Benji ligt. Verder slaapt hij graag op de zitting van de slaapbank of de bank in de woonkamer. Ook verdwijnt hij regelmatig in holletjes, zoals in een bak van de ikea kast.

Baldr’s favoriete speeltje:

Baldr is gek op z’n Activity Board en rent graag achter brokjes aan.

Dit maakt Baldr speciaal:

Baldr leeft in zijn eigen wereld en kan lekker onbenullig en stuntelig zijn. Hij komt het liefst de hele dag bij ons of bij Benji knuffelen. Baldr kan heel stilletjes en stiekem zijn, hij is er ‘ineens’. Onverwachts kan hij slim uit de hoek komen en hij eet het liefst alles, met name wat lekker en vet is. Hij betekent veel voor ons omdat hij in een moeilijke periode in huis is gekomen, we zijn hem dankbaar voor al zijn liefde en aandacht.


Baldr als Catlab-professor

Baldr is een rustig, analyserend en eigenwijs mannetje. Hij is slimmer dan dat hij doet en heeft ook heel wat doorzettingsvermogen. Moeilijke denkspelletjes weet hij toch wel op te lossen, al spiekt hij misschien even bij Benji. Hij is een lastige om in beweging te krijgen, alhoewel hij weinig eisen heeft voor een speeltje zoals een hengel. Hij speelt heel erg graag met ons en vindt het heerlijk om achter een balletje aan te rennen. Baldr vindt eenvoudig en laagdrempelig prima, hij is snel tevreden. Daarentegen kan hij ook wat ongeïnteresseerd zijn of boeien bepaalde dingen hem niet, liever lui dan moe. Hij is lastig te peilen en daardoor een hele interessante professor voor Catlab.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *