Overzicht | Veilige producten, middelen en stoffen voor je kat

Alle veilige producten, middelen en stoffen voor je kat die we op de blog hebben besproken staan verzameld in dit overzicht.

Veilige producten, middelen en stoffen

Veel producten, middelen en stoffen kunnen gevaarlijk zijn voor katten, maar er zijn ook producten, middelen en stoffen die je veilig in je huis of tuin kunt hebben en gebruiken.


Overzicht veilige producten, middelen en stoffen voor je kat

Hier houden we een overzicht bij van de op de blog besproken producten, middelen en stoffen die veilig zijn voor je kat. Deze lijst vullen we elke keer aan, houd er dus rekening mee dat het niet compleet is. Voor meer informatie kijk dan verder bij de desbetreffende producten, middelen en stoffen.

Staat jouw product, middel of stof er niet bij en ben je benieuwd of het giftig of veilig is? Stel gerust je vraag onder dit bericht en wij kijken of we meer informatie voor je kunnen vinden.


Op dit moment hebben we geen producten, middelen of stoffen besproken die veilig zijn voor je kat. Deze lijst wordt langzaam aangevuld, kijk gerust binnenkort weer een keertje! 


» Twijfel je of een product, middel of stof veilig is voor je kat, vraag je dierenarts om advies!

» Als je kat geïnteresseerd is in een product, middel of stof, kies voor zekerheid en zet het buiten bereik van je kat.

» Bij sommige producten, middelen of stoffen is een kleine hoeveelheid inname of contact al gevaarlijk, laat je informeren!


Wij hebben dit bericht zorgvuldig samengesteld, maar kunnen niet garanderen dat de informatie compleet of (volledig) correct is. Neem contact op met je dierenarts voor informatie en advies, en zo snel mogelijk bij (verdenking van) vergiftiging.


* Foto

Mandy Bollegraf | Blog Picnics in June & Instagram (neem ook een kijkje!)

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *