Nieuwsbrief | Sep. 2019 | Winactie

Het meest recente nieuwtje, wat zijn de laatste blogberichten, wat is er gebeurd op social media en wat zijn onze plannen? Bekijk de nieuwsbrief van september en ontdek of er wat leuks voor jou en je kat bij zit!

Nieuwsbrief

Een samenvatting van alle laatste nieuwtjes, berichten en informatie, zodat je zelf in één keer kunt zien of er wat leuks voor je bij zit.


Laatste Catlab nieuwtje

In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat door een nieuwe baan Catlab even wat minder aandacht zou krijgen. Dat is nog minder geworden dan verwacht helaas, wat dus ook een kortere nieuwsbrief betekent. We hebben wel aan berichten gewerkt, maar nog niks kunnen publiceren. De komende tijd proberen we elke week een bericht te posten. Langzaam wen ik namelijk aan het nieuwe ritme en krijg ik ook weer energie om op latere momenten iets voor mezelf te doen en dus te bloggen. Heb nog even geduld, Catlab komt er weer aan 😉

En dat gaat feestelijk gebeuren, namelijk met een winactie! We zijn druk aan het bedenken wat voor een puzzel we jullie dit keer gaan laten oplossen. Want daar krijgen we altijd zo veel leuke reacties op. Een hele photoshoot van de professors zit er niet in, maar wie weet kunnen we wel wat met foto’s op Instagram. Maar daar hebben we nog een weekje de tijd voor, want op 4 oktober komt de winactie online!

Dat is op Dierendag, de dag dat kans maken op een heel leuk cadeautje voor je kat erg passend is natuurlijk. Het cadeautje willen we wel alvast verklappen, want die mag jij dan helemaal zelf uitzoeken met de cadeaubon van Tabby Tijger ter waarde van €25! Dat is pas een Happy Dierendag toch? ♥


Recente blog berichten

» Achter de schermen | Foto’s op de blog

Ben jij nieuwsgierig hoe wij aan alle foto’s op de blog komen? Daar hebben we hele lieve mensen voor én onze eigen camera en mobieltjes. Dit bericht staat helemaal in het teken van beeldmateriaal en onze modellen, een bedankje voor diegene die altijd maar weer voor ons klaarstaan als het o.a. om foto’s gaat.

» Veilig of gevaarlijk voor je kat | Paracetamol

Paracetamol is heel gevaarlijk voor katten, zelfs in een kleine hoeveelheid. Als je meer wilt weten over de gevolgen, de behandeling en prognose, bekijk dan het bericht over waarom paracetamol gevaarlijk is voor je kat. Dus let goed op, ruim altijd paracetamol goed op in huis!


Dagboek professors

Wat moeten we toch met onze mannetjes? Het blijft maak zoeken en raden. Benji wisselt elke dag, van vrolijk naar somer, van veel eten naar niks eten. Baldr die krijgt weer telkens vlagen van blaasklachten. Het houdt niet op. Helaas is onze dierenarts voor onbepaalde tijd afwezig. Verder zijn er ook heel veel leuke dingen gebeurd hoor! Baasje was bijvoorbeeld jarig en dat werd extra goed gevierd. In het dagboek vertellen Benji & Baldr over hun gezondheid, maar ook over enkele avonturen die ze hebben meegemaakt.

» Dagboek professors Benji & Baldr | Sep. 2019


Catlabcat van de maand

Elke maand staat er een Catlabcat in de Catlab-spotlight, in september is dat Finn. Zij is lief, knuffelig en echte doorzetter. Finn heeft nog veel meer te vertellen!

» Finn | Catlabcat | Sep. 2019


Binnenkort op de blog

» Op kraamvisite | Cattery Nova Gaya | De kittens uitzwaaien & hoe gaat het met ze?

» Winactie | Okt. 2019 | Zoek de 10 verschillen!

» Veilig of Gevaarlijk voor je kat | Pompoen

» Over de kat | Ogen


Social Media

Ook op social media delen professors Benji & Baldr heel wat avonturen.

» De maand september zijn we begonnen met een paddestoel, want het wordt langzaam herfst!

» Catlabcat Finn heeft ook een portret gekregen.

» Op Instagram hebben we nu bijna 390 volgers! Gaan we de 400 halen?

» Poll op Facebook, wat vindt jouw kat lekkerder: tonijn of kip? Winnaar: tonijn! (Stem de volgende maand ook (weer) mee?)

Je kunt ons vinden op Instagram & Facebook, via @Catlab.blog.


Happy Katten

We vinden het leuk om meer van jullie en andere katjes te horen. Vind je een berichtje interessant, leuk of gezellig? Geef het bericht een ♥ of laat het ons weten als reactie onder het bericht!

Heb je ervaring met een product, heeft jouw kat een andere mening, wil je meer weten of heb je een vraag? Laat bij berichten een reactie achter, zodat we van elkaar leren en elkaar kunnen inspireren. Of stuur ons persoonlijk een berichtje via contact. Want wij willen graag zo veel mogelijk katjes happy maken! Je kunt ons ook natuurlijk altijd taggen op Facebook en Instagram via @Catlab.blog!

2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *