Nieuwsbrief | Aug. 2019 | Vakantie!

Het meest recente nieuwtje, wat zijn de laatste blogberichten, wat is er gebeurd op social media en wat zijn onze plannen? Bekijk de nieuwsbrief van augustus en ontdek of er wat leuks voor jou en je kat bij zit!

Nieuwsbrief

Een samenvatting van alle laatste nieuwtjes, berichten en informatie, zodat je zelf in één keer kunt zien of er wat leuks voor je bij zit.


Laatste Catlab nieuwtje

Vrouwtje heeft een nieuwe baan waardoor ze minder tijd heeft voor Catlab. In plaats van bloggen over katten worden het o.a. blogs over planten en bloemen! Dit betekent dat de frequentie van blogberichten op Catlab gaat afnemen. Dus iets minder nieuwe berichten, maar zeker niet minder Catlab!

We hebben nog allemaal leuke plannen in gedachten hoor. Zo komt er binnenkort weer een winactie aan, staan tot het nieuwe jaar nog veel lieve katjes in de rij voor de titel Catlabcat van de maand en hebben we al allemaal berichten geschreven om met jullie te delen.

Dus no worries, wij dromen nog steeds over meer en een grotere Catlab en blijven met liefde en passie voor iedereen en alle katten berichten schrijven ♥

Maar eerst hebben we nog een weekje vakantie tegoed! Want we hadden onze vakantie verspreid over de zomer gepland. De laatste week van augustus bloggen we dus helemaal even niet, maar Catlab gaat gewoon automatisch door. Op twee september duiken we weer achter de computer en misschien vind je ons ondertussen wel stiekem op Facebook of Instagram van Catlab!


Recente blog berichten

» Op Kraamvisite | Cattery Nova Gaya | 11 weken oud

We kunnen al bijna de kittens van Cattery Nova Gaya uitzwaaien. Nog een paar weekjes mogen we van ze genieten. Vlak voor de verhuizing plaatsen we nog een bericht, dus kom nu het nog kan even mee op bezoek en bekijk het bericht over de kittens van 11 weken oud en wat ze allemaal beleven.

» Wetenschap & Katten | Art. Vroeg spenen & gedrag

Wat vindt de wetenschap over katten? Wij duiken de wetenschappelijke artikelen in en leggen het je uit. Dit keer gaat het artikel over vroeg spenen en het effect op gedrag. Het is uitgebreid geschreven, maar ontzettend interessant! Dus zet je studiebril op én duik met ons mee de wetenschap in.

» Productreview | Lilly Brush BFF

Heb jij ook zo’n last van al die kattenharen in huis? Op de bank? Op de krabpaal? Lees dan eens de productreview over de Lilly Brush BFF, want wij vegen er zo de haren van Benji & Baldr mee weg. We hebben zelfs een tweede borstel in de auto liggen, met andere woorden: aanrader!

» Achter de schermen | Ontstaan Catlab

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij Catlab aan toe gaat? Dit keer vertellen we over het ontstaan, hoe hebben wij Catlab opgericht.

» Tips & Weetjes | Stoere namen kater

Ben je druk aan het brainstormen over een naam voor je toekomstige kitten of kater? Misschien helpt ons overzicht je wel! Wij hebben allemaal stoere namen voor katers verzameld. Laat je het ons weten als je een naam bij ons gevonden hebt? Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar je nieuwe kat of kitten!

» Planten & Bloemen | Echinocactus Grusonii

Is de Schoonmoedersstoel veilig of gevaarlijk voor je kat? Cactussen zijn helemaal in, maar niet allemaal even veilig. De Echinocactus Grusonii kun je wel gerust in huis neerzetten als je een kat hebt, maar pas wel op de doornen! Kijk verder voor meer uitleg.

» Over de kat | Snorharen

Snorharen zijn heel belangrijk voor katten, voor bijvoorbeeld het vangen van prooien of voor ruimtelijk inzicht. Wij hebben allemaal informatie over snorharen verzameld! Lees verder en leer meer over de kat.


Dagboek professors

Misschien ben je er inmiddels een beetje klaar mee, maar het kwakkelen van Benji en Baldr gaat uiteraard gewoon lekker door. Op zich lijkt het beter te gaan, maar ze blijven het ons lastig maken. In het dagboek vertellen Benji & Baldr over hun gezondheid, maar ook over enkele avonturen die ze hebben meegemaakt!

» Dagboek professors Benji & Baldr | Aug. 2019


Catlabcat van de maand

Elke maand staat er een Catlabcat in de Catlab-spotlight, in augustus is dat Dobbey. Hij is knap, lief, knuffelig en kan heel goed van zich laten horen. Dobbey heeft nog veel meer te vertellen!

» Dobbey | Catlabcat | Aug. 2019


Binnenkort op de blog

» Veilig of Gevaarlijk | Paracetamol, veilig of gevaarlijk voor je kat?

» Planten & Bloemen | Zonnebloem, veilig of gevaarlijk voor je kat?

» Achter de schermen | De foto’s op Catlab

» Op kraamvisite | Cattery Nova Gaya | De kittens uitzwaaien!


Social Media

Ook op social media delen professors Benji & Baldr heel wat avonturen.

» De maand augustus zijn we begonnen met fruit, want het is de maand van de oogst!

» Catlabcat Dobbey heeft ook een portret gekregen.

» Op Instagram hebben we nu meer dan 370 volgers! Gaan we de 400 halen?

» Poll op Facebook, wat vindt jouw kat van honden? Winnaar: niet leuk! (Stem de volgende maand mee!)

Je kunt ons vinden op Instagram & Facebook, via @Catlab.blog.


Happy Katten

We vinden het leuk om meer van jullie en andere katjes te horen. Vind je een berichtje interessant, leuk of gezellig? Geef het bericht een ♥ of laat het ons weten als reactie onder het bericht!

Heb je ervaring met een product, heeft jouw kat een andere mening, wil je meer weten of heb je een vraag? Laat bij berichten een reactie achter, zodat we van elkaar leren en elkaar kunnen inspireren. Of stuur ons persoonlijk een berichtje via contact. Want wij willen graag zo veel mogelijk katjes happy maken! Je kunt ons ook natuurlijk altijd taggen op Facebook en Instagram via @Catlab.blog!

2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *