Nieuwsbrief | Apr. 2019 | Pasen

Komende weekend is het Pasen, heerlijk vrij, prachtig weer, vol gezelligheid en extra tijd om te knuffelen met je kat. Wij hebben wat tips die handig en/of leuk kunnen zijn tijdens deze dagen. Lees verder!

Nieuwsbrief

Een samenvatting van alle laatste nieuwtjes, berichten en informatie, zodat je zelf in één keer kunt zien of er wat leuks voor je bij zit. Dit keer met het thema Pasen!


Laatste Catlab nieuwtje

Het is aankomend weekend Pasen! Wij vieren dat met een bezoekje aan onze (schoon)zus, zwager en kids. Ook vieren we deze dagen natuurlijk met onze lieve mannetjes, een ontbijtje met waarschijnlijk twee beren knuffelend tussen ons in op de bank. Het wordt prachtig weer, dus we gaan vast weer op het balkon in het zonnetje zitten en uiteraard mogen professors Benji en Baldr daar ook op avontuur.

Letten jullie wel op jullie katjes de komende dagen? Naast alle gezelligheid zijn er namelijk ook gevaren voor je kat. Deze lichten we hieronder nog even voor jullie uit. Maar ook hebben we een leuk spelletje voor jullie bedacht, wat helemaal bij Pasen past.

Wij zijn een weekje vrij en hebben vakantie. Daarom zijn we beperkt aanwezig op Social Media. Vanaf 29 april is de blog en mail weer actief.

We wensen jullie allemaal hele fijne Paasdagen toe! Dikke knuffels aan jullie katjes ♥


Blog berichten passend bij Pasen

» Brokjes zoeken met je kat

Naar eitjes zoeken? Brokjes zoeken is veel leuker! Een spelletje waar je met plezier naar kunt kijken en je kat is helemaal in zijn of haar element. Kijk verder voor tips.

» 5 gevaarlijke voedingsproducten tijdens de Feestdagen

De Feestdagen is altijd heel gezellig en vaak vol met lekkernijen. Maar niet alles is even veilig. Wij bespreken 5 voedingsproducten die gevaarlijk zijn voor je kat, houd daar dus rekening mee tijdens Pasen!

» Overzicht gevaarlijke planten & bloemen voor je kat

Bij het voorjaar horen ook heel veel vrolijke en kleurrijke planten en bloemen. Maar pas op! Want veel bloemen en planten zijn gevaarlijk voor je kat. Denk aan de lelie (levensgevaarlijk!), de narcis of tulpen. Via dit overzicht kun je alle behandelde gevaarlijke planten en bloemen op de blog bekijken.

» 15x leukste kattenbekers 

Met wat dagen vrij, betekent ook tijd voor jezelf en je kat! Hoe fijn zou het zijn als je dan een moment de tijd kunt nemen met een drankje, en mét een hele gave kattenbeker. Leuk om cadeau te geven tijdens de Paasdagen, gevuld met chocolade eitjes en vrolijk ingepakt. Of gewoon voor jezelf met thee, koffie of iets anders met je kat op schoot op de bank. Of schuif met Pasen aan met je kattenbeker aan de ontbijttafel!


Dagboek professors

Als je nog niet op de hoogte was van de laatste avonturen van de professors, kijk dan nog even naar hun dagboek van april. Veel leesplezier!

» Dagboek professors Benji & Baldr | Apr. 2019


Catlabcat van de maand

In april staat Kira in de catlab-spotlight. Als je haar verhaal hebt gemist, neem dan nog even de tijd. Kira is namelijk heel mooi, heeft prachtige ogen, is lief en vooral een clowntje! Ze is zelfs wereldberoemd. Op de blog kun je haar hele verhaal lezen.

» Kira | Catlabcat | Apr. 2019


Happy Katten

We vinden het leuk om meer van jullie en andere katjes te horen. Vind je een berichtje interessant, leuk of gezellig? Geef het bericht een ♥ of laat het ons weten als reactie onder het bericht!

Heb je ervaring met een product, heeft jouw kat een andere mening, wil je meer weten of heb je een vraag? Laat bij berichten een reactie achter, zodat we van elkaar leren en elkaar kunnen inspireren. Of stuur ons persoonlijk een berichtje via contact. Want wij willen graag zo veel mogelijk katjes happy maken!

3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *