Achter de schermen | Wie zijn wij?

Onze volgers zijn behoorlijk gegroeid en dagelijks hebben we al best wat bezoekers standaard op visite op de blog. Dat vinden we hartstikke leuk! We krijgen lieve reacties, jullie leven mee met Benji en Baldr en lijken de informatie op de blog en Facebook en Instagram te waarderen. Maar jullie kennen ons eigenlijk helemaal niet! 

Wie zijn wij?

Daarom stellen we ons weer even opnieuw voor, met regelmatig een berichtje met meer informatie over ons. Met dit keer, wie zijn wij?!
 
Wij blijven graag anoniem, daarom heten wij altijd ‘vrouwtje’ en ‘baasje’. Misschien hebben jullie ons al ontdekt, want soms komen we wel even voorbij met onze opvallende profielfoto’s op Facebook (met Benji en Baldr uiteraard). Of reageren we per ongeluk met ons eigen account in plaats van Catlab (want Facebook werkt niet altijd even praktisch). Maar het liefst willen we dat je niet weet wie wij zijn.
 
Waarom we graag anoniem blijven is meer omdat we dat prettiger vinden. Benji en Baldr mogen alle aandacht krijgen vinden wij. En daarnaast is het internet zo oneindig groot, we zijn ook niet op onze eigen Facebook accounts zo actief eigenlijk. Wie weet dat we in de toekomst hier anders over denken, maar dat merken jullie dan vanzelf!
 
Wij zijn richting de 30 jaar, wonen in het oosten, midden in een stad, in een appartement. 80m2 is moeilijk te verdelen met professors Benji & Baldr, daarom staan er ook heel wat kattenspullen. Soms denken we dat de katten met ons samenwonen inplaats van wij met de katten.  
Dagelijks de bank stofzuigen hoort bij ons ritueel. Benji en Baldr doen dan ook goed hun best om daar zo veel mogelijk haren op achter te laten. Verder zorgen ze ervoor dat we geen enkele levende plant in huis hebben, want daar kunnen ze niet vanaf blijven. Ook verdelen ze graag al het kattengrit door het hele huis, tijdens de verwilderde sprint uit de kattenbak. Baasje mag nooit rustig zitten, hij heeft altijd een kat (of vrouwtje) in de file staan om te mogen knuffelen. Benji en Baldr willen het liefst dan ook 24 uur bij ons plakken, ze zouden een goede kantoorkat zijn (was dat maar waar!).
 
We hebben een ruim balkon, van ongeveer 16m2, met altijd de zon. Wat dan ook zorgt voor tropische temperaturen, zelfs in de lente en herfst. Benji en Baldr mogen soms mee op het balkon, en we denken erover na om het balkon voor ze af te schermen. Dan zouden ze vaker op avontuur mogen, ze genieten er wel enorm van namelijk. Baldr is gek op vliegjes vangen en Benji is heel nieuwsgierig naar de buitenwereld, maar vindt dat ook wel erg spannend. Met een opgewonden roze neus kijkt hij vol enthousiasme om zich heen.
 
Baasje werkt voor Catlab met name aan het technische stuk. Als vrouwtje bijvoorbeeld de blog weer eens verprutst heeft (ik denk dan wel even te kunnen knutselen aan html, maar dat blijkt dan een slecht plan te zijn) dan kan baasje dat altijd fixen. Ook zorgt hij voor de handige online dingen, zoals advertenties en de zichtbaarheid van de blog. Vrouwtje is eigenlijk Catlab op alle andere fronten. De berichtjes op de blog en Instagram, Facebook en de reacties. Alle vormgeving, het logo, de huisstijl. Eigenlijk is Catlab dus heel persoonlijk! We doen het met z’n viertjes ♥
 
We hopen dat jullie met plezier Catlab volgen en blij worden van alles wat we delen. We doen het met ontzettend veel plezier en met liefde voor alle katten! Bedankt dat jullie daar een deel van uitmaken. 

Willen jullie meer weten?

Mocht je meer over ons willen weten, een vraag hebben, of misschien vind je het leuk om jezelf of je kat ook voor te stellen, laat dan hieronder een reactie achter. 
5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *