Een kat verstopt zich in een deken

7x producten voor een comfy winterse outfit

Koude dagen, winters weer, donkerte buiten. Tijd voor een restyling van de garderobe. Fluffy, comfy en trendy: zo komen we de winter door! Waarschijnlijk kan je kat jouw schoot nu ook niet weerstaan 😉

Snuggle plaid

Wie wil zich hier nou niet helemaal in verstoppen? Muts op, duik in de plaid en plof op de bank. De plaid is zo lekker zacht en comfy, daar kom je nooit meer onder vandaan!

Eigenschappen
MateriaalPolyester
Afmeting130x150cm
Prijs€12,50

Lekkere warme kattenkruik

Als je door de fluffy outfit nog niet warmte genoeg hebt verzameld, dan kun je met deze kruik je outfit afmaken. Vul het met warm water, zachte kattenhoes er omheen en knuffelen maar!

Eigenschappen
Afmeting34x32cm
Prijs€7,50

Warme voeten met deze sloffen

Deze sloffen zijn zo fluffy, daar moet je wel gelukkig van worden. Heerlijk roze, volledig in katten thema. Zo ga jij met een cattitude de winter door.

Eigenschappen
Maat38-39 & 40-41
Prijs€9

Knuffelige tas

Als je dan naar buiten moet, dan graag wel comfortabel. Je spullen zullen vast niet klagen in deze warme, zachte, vrolijke kattentas. Lekker groot en met een super schattige binnenvoering. Inpakken maar en trotseer die winterse kou met gemak!

Eigenschappen
Afmeting45x31cm
Prijs€7,50

Slaapmasker

Tijd om te slapen, helemaal in je eigen bubbel. Met deze fluffy slaapmasker verdwijn je zo de donkere nacht in en het zit heerlijk zacht en comfortabel. Daarnaast zie je er dan ook enorm tof uit. Kat erbij en slapen maar.

Eigenschappen
MateriaalPolyester
Prijs€3,50

Mok met fluffy sokken

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende sokken. Hier kun je heerlijk in verdwijnen. Super zacht en enorm cute. Heerlijk om mee door huis te wandelen en samen met de nieuwe mok te relaxen op de bank.

Eigenschappen
Prijs€3,50

Nooit meer koude handen met deze handwarmer

Als je na deze hele outfit nog steeds koude handen hebt, dan is deze handwarmer perfect. De pittenzak kun je in de magnetron opwarmen en voelt daarna heerlijk comfy aan.

Eigenschappen
MateriaalPolyester
Afmeting9cm
Prijs€5
Scroll naar top