7x Halloween kattenmandjes als ‘kostuum’ (2023)

Het is bijna Halloween, dus tijd om te griezelen! Vampieren, pompoenen, spinnen, spoken en allerlei enge dieren om er een spooky dag van te maken. Wij hebben 7 kattenmandjes uitgezocht zodat je kat helemaal in stijl met Halloween mee kan doen op een katvriendelijke manier.

Waarom zijn kostuums niet katvriendelijk?

Samen Halloween vieren met een passend kostuum, steeds vaker zie je ook huisdieren in een griezeloutfit. Als bijvoorbeeld een hotdog, spin of spook. Voor huisdieren kan dit stressvol en angstig zijn. Het beperkt onder andere hun vrije wil, het natuurlijke gedrag en de communicatie. Wil je hier meer over weten? Bekijk het bericht ‘Trek je kat geen Halloween kostuum aan: wij leggen uit waarom!’.

Om toch het feestje compleet te maken hebben we een ander idee. Hoe leuk is het namelijk als je kat kan griezelen in een eigen mandje of holletje! Extra eng zelfs, in het donker met twee laser oogjes uit een holletje. Het staat net zo leuk op de foto en je maakt je kat er heel gelukkig mee. Zowel met het nieuwe slaapplekje, als het niet aantrekken van een outfit. Daarom hebben wij de leukste mandjes voor je verzameld.

7x Halloween kattenmandjes

Outfit dino

Nomnom! Pas maar op want deze cutie dino is misschien helemaal niet zo schattig als het lijkt. Catzilla is watching you… 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalKunstvilt
AfmetingH 43cm, L 53cm, B 41cm
Prijs€25,99

Outfit schildpad

Één, twee, drie en poef! Je kat is ineens een schildpad geworden. Geborgen, veilig, comfortabel en praktisch verstopt in een heerlijk holletje. En als je kat liever een mandje heeft, dan kan hij er gewoon op gaan zitten en tadaaa! Dan is het een mandje geworden.  

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalPolyester
AfmetingL 60cm, B 45cm, H 28cm
Prijs€35,99

Outfit uil

Even een uiltje knappen? Geen tijd! Want dan mis je Trick or Treat. Je kat kan vanuit dit holletje iedereen goed in de gaten houden. Op een afstand, met grote ogen, als een uil. Ideale Halloween outfit voor je kat. 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalPolyester
AfmetingL 40cm, B 40cm, H 45cm
Prijs€29,99

Outfit Minnie Mouse

Een kat die een muis is geworden? Het moet niet gekker worden. Heel eng is het niet, of misschien door de hoeveelheid schattigheid. Of zou het toch niet zo schattig zijn?  

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalPolyester
AfmetingL 38cm, B 38cm, H 40cm
Prijs€32,99

Outfit maan

De duistere nacht, sterren aan de hemel, allemaal griezelen in het licht van de maan. Daar past dit mandje perfect bij. Je kat is zelf verkleed als maan! 

Eigenschappen
WinkelZooplus
MateriaalPolyester
AfmetingL 70cm, B 45cm, H 30cm
Prijs€25,99

Outfit grachtenpand

Trick or Treat! Denk er nog maar even twee keer over na of je bij dit grachtenhuis gaat aanbellen. Wie zal er open doen? Zullen er snoepjes klaarliggen? 

Eigenschappen
WinkelHema
MateriaalPolyester
KleurGroen & Wit
AfmetingH 41cm, B 41cm, L 38cm
Prijs€20

Outfit Batman

Je kat als superheld, een echte batcat! Met dit holletje ligt je kat klaar om de wereld van alle zombies en spoken te redden. Dat maakt de avond misschien een beetje minder eng. 

Eigenschappen
WinkelZooplus
LicentieOfficiële Warner-Bros licentie
AfmetingL 38cm, B 38cm, H 40cm
Prijs€32,99
Scroll naar boven