5x unieke en stijlvolle krabpalen

Met voldoende goede krabpalen in huis creëer je een fijne leefomgeving voor je kat. Krabpalen zijn echter niet altijd even mooi en passen vaak niet bij je interieur. Daarom hebben we een aantal unieke en stijlvolle krabpalen voor je op een rij gezet, waarmee je de belangrijkste krabpalen kunt aanvullen. 

Deze krabpalen zijn een aanvulling, want ze voldoen vaak niet aan alle eisen van een kat. Zorg ervoor dat je ook krabpalen hebt staan die volledig aansluiten bij de wensen van je kat.

Van een cactus tot hond

Er worden tegenwoordig allerlei bijzondere krabpalen gemaakt. Zo kwamen wij tijdens onze zoektocht een cactus tegen, maar ook een hond van sisal.

Cactus krabpaal

Je kat waant zich in de woestijn met deze cactuskrabpaal van Designed by Lotte. Gelukkig zitten er geen stekels aan!

Eigenschappen
WinkelFonQ
MerkDesigned by Lotte
Hoogte60cm
Prijs€79

Elora krabmeubel

Deze stijlvolle houten krabpaal is een eye-catcher in de meeste interieurs. Hij heeft twee plateaus die bekleed zijn met zacht materiaal, zodat je kat lekker comfortabel ligt.

Eigenschappen
WinkelFonQ
MerkDesigned by Lotte
Hoogte100cm
Prijs€152

Contrastrijke krabpaal

Door het hoge kleurcontrast ziet deze krabpaal er modern en stijlvol uit. Een keer wat anders dan een standaard krabpaal.

Eigenschappen
Winkelzooplus
MerkModern Living
Hoogte185cm
Prijs€160

Tropische palmboom

Een zonnetje, een cocktail, het geluid van de zee… het enige dat nog mist is deze palmboom! Vind jij jouw kat binnenkort relaxend onder deze boom?

Eigenschappen
Winkelzooplus
Hoogte82cm
Prijs€23

Krabhond

Oké, deze is prijzig, wel heel uniek en hij staat ook nog eens leuk in huis! Deze hond is helemaal bedekt met sisal. Welke kat wil dat nou niet?

Eigenschappen
WinkelLord Lou
Hoogte82cm
Prijs€650
Scroll naar top